William Hill aplikacija

William Hill aplikacija

Online klađenje započeli su 1998. Nije slučajno što su vrlo uspješna i ugledna kladionica s velikim brojem fizičkih ureda diljem svijeta. Naravno, kao i svaka kladionica ove veličine, nisu samo online kladionica, već imaju potpuni paket za svoje korisnike. Online casino, igre uživo, bingo, lutrija, scratch off, sve što možete zamisliti, William Hill ima na svojoj web stranici. Ako se odlučite za registraciju, možete očekivati ​​samo jedno – kvalitetne proizvode i kvalitetne usluge. Britanci su vrlo precizni u onom što rade pa vam tako pružaju samo najbolje.

S obzirom na odluku Ministarstva financija RH sredinom 2019. godine o igranju naših igrača u inozemnim kladionicama, ne čudi da je među blokiranim internet adresama i William Hill. Kako možete pristupiti William Hill kladionici iz Hrvatske, pogledajte u nastavku.

Mobilna verzija web stranice

Mnogi organizatori igara na sreću rješavaju problem onemogućavanja kladionice zbog Porezne uprave stvaranjem alternativnih linkova za hrvatske igrače. Iako će korisnička podrška reći da ste i dalje dobrodošli kladiti se s ovom britanskom kladionicom, nije lako, morate koristiti VPN na vašem mobilnom uređaju da biste pristupili William Hill aplikaciji ili web verziji prikladnoj za mobilne uređaje. Nakon što to učinite, otvorit će vam se vrata za klađenje.

Izgled stranice je dosta složen. Nije prikladan za nove korisnike, ili nije baš jednostavan za korištenje, potrebno vam je iskustvo da znate upravljati opcijama na njihovoj web stranici. Dominiraju bijela i smeđa, ali su fontovi jako sitni, a male su zamjerke na izgled stranice i jednostavnost rukovanja jer, kao što smo rekli, to može biti problem neiskusnim korisnicima.

William Hill aplikacija

William Hill je učinio sve što je moguće kako bi igračima omogućio klađenje na mobilnim uređajima, kao što je William Hill aplikacija za klađenje na iOS i Android uređajima. Ako ne želite instalirati aplikaciju na svoj mobilni uređaj, možete koristiti bilo koji preglednik za usmjeravanje na web stranicu za klađenje. Nećete naići na probleme jer je stranica ispravna na svim uređajima. Sve značajke i funkcije dodane u desktop verziji mogu se koristiti i na mobilnim uređajima. Tako ćete npr. osim plaćanja listića, novac moći uplatiti na račun i putem vašeg mobitela, ista stvar vrijedi i za plaćanje. Osim toga, jedina opcija za preuzimanje aplikacije je kada ste spojeni na VPN, jer nećete moći pristupiti stranici na kojoj se nalazi datoteka za preuzimanje.

Funkcionalnost aplikacije

Funkcionalnost aplikacije

William Hill mobilna verzija stranice nudi više-manje iste opcije kao i njihova aplikacije. Razlika u njima je većinom u vizualnim elementima.

Upravljanje kroz aplikacije je doista lagano, čak i na onim manjim ekranima. Elementi su jasno postavljeni i dovoljno su međusobno udaljeno. Prebacivanje s jedne rubrike na drugu je jednostavno, a postavljanje oklada za klađenje uživo je stvarno brzo.

Dizajn je elegantan i moderan te bez nepotrebnih šarenila.

Prijava i registracija u aplikaciji

Račun mora biti kreiran da bi ste mogli pristupiti mobilnom računu u mobilnoj aplikaciji (pogledajte korake registracije u nastavku). Nakon registracije imat ćete opciju Prijavite se u gornjem desnom kutu aplikacije. Kliknite i unesite svoje korisničko ime te lozinku. Vrlo je jednostavno i brzo, zapamtite da morate biti povezani na VPN da biste koristili aplikaciju i druge opcije.

Registracija u aplikaciji je jednostavna i traje svega 2-3 minute. Otvaranje računa je besplatno i krajnje jednostavno. Jedini uvjet koji je potrebno ispuniti je da ste punoljetni. Sama aktivacija i registracija zahtijeva da potvrdite svoju e-mail adresu i kliknete na poveznicu u email-u koji je sadrži. Morate kliknuti na poveznicu za aktivaciju. Od tada je vaš račun registriran i možete u potpunosti koristiti aplikaciju.

Uplate i isplate

Williаm Hill, isto kао i svе vеlikе i роznаtе sроrtskе klаdiоniсе u Hrvаtskоj, imа vеlik brоj nаčinа i mоgućnоsti uрlаtа i isрlаtа. Mоžеtе sе klаditi u dеsecima vаlutа ро vаšеm izbоru, а vrijеmе trаnsаkсijе роlоgа jе instantno.

Štо sе tičе nаčinа рlаćаnjа, роstоji ih stvarno mnogo, аli роnеkаd sе mоžе оčеkivаti rаzdоbljе рrоvjеrе оd 1 dо 7 dаnа, оvisnо о mеtоdi kоju stе оdаbrаli. Svаkа mеtоdа imа svоjа оgrаničеnjа kаdа jе u рitаnju minimаlnо i mаksimаlnо рlаćаnjе ili роdizаnjе nоvса. Vаžnо jе рrоvjеriti uvjеtе i оdrеdbе рrijе uрlаtе ili isрlаtе srеdstаvа. Nаjрорulаrnijе орсijе trаnsаkсijа u оvоj klаdiоniсi su:

  •  Krеditnе i dеbitnе kаrtiсе: Еntrораy, Dinеrs, Mаеstrо, Visа, Mаstеrсаrd.
  •  Рrераid kаrtiсе: Williаm Hill саshdirесt, РаysаfеСаrd, Nеоsurf, TоditоСаsh
  •  Е-nоvčаniсi: Visа qiwi, Yаndеx, Skrill, Рingit, РаyРаl, есо, Nеtеllеr, WеbMоnеy.
  •  Intеrnеt bаnkе: brzi bаnkоvni рrijеnоs, Trustly SаfеtyРаy, Sоfоrt.

Bonusi za mobilnu aplikaciju

Bonusi na William Hillu mogli bi biti znatno bolji. Postoji klasični bonus dobrodošlice, koji je prilično kompliciran, odnosno kompliciran je način davanja tih bonusa igračima iz različitih zemalja. Ostale promocije su kvalitetne i raznolike, a možda i ne treba suditi o ovoj kladionici na prvoj stranici, već malo više vremena provesti na njoj.

Ostali bonusi i promocije

Osim bonusa dobrodošlice, William Hill ima doista zanimljive promocije. Jedna od njih je osiguranje kada igrate kombinirani listić, ako promašite jednu utakmicu, dobit ćete svoju okladu natrag. Također, tu je i promocija ako utakmica završi i rezultat bude 0-0, vaša će oklada biti vraćena аkо stе igrаli nа tоčаn rеzultаt i роluvrijеmе/krаj.

Kao što možete vidjeti, William Hill je vrlo inovativan kada su u pitanju promocije, ima mnogo mogućnosti da napravite sjajne profite.

Korisnička podrška

Aplikacija i web stranica za klađenje William Hill imaju ažurnu korisničku podršku. Naši problemi sa zaboravljenim zaporkama odmah su riješeni putem e-mail podrške. Odabir pomoći u aplikaciji, uz pomoć e-poštom, odvest će vas na stranicu s čestim pitanjima. Stranica FAQ puna je korisnih članaka o većini standardnih problema s kojima se igrači susreću. Osim ovih opcija, imate i:

Twitter – pošaljite svoje pitanje na njihov račun na Twitteru.

Chat uživo – prvo chatbot, a zatim pravi agent. Iznenađujuće brzo i korisno.

Izravan poziv na telefonski broj UK +448705181715. Ne preporučamo, jer poziv nije besplatan.

William Hill kladionica

William Hill mješavina je starog engleskog šarma i zadivljuje svojim brzim i učinkovitim sučeljem. Mobilne aplikacije i mobilna verzija web stranice nude iste funkcije kao i glavna stranica. Korisnička podrška je dostupna i dobro radi svoj posao. Načini plaćanja i isplate se razlikuju. Vidite da su imali na umu sigurnost igrača, kao i njihovu želju za jednostavnim i zabavnim načinom klađenja u pokretu.

William Hill nudi sjajne aplikacije. Oprostit ćemo im nedostatak prijevoda na hrvatski i to što ne nude mobilne bonuse igračima iz naše regije. Ova je aplikacija brza, učinkovita i preporučujemo je svim našim igračima.

Leave a Comment