William Hill

William Hill

William Hill ima sve što poželite kada je klađenje u pitanju, a pored sportskih oklada ovdje možete igrati i online kasino i poker igre, kao i bingo, virtualne sportove, slot mašine, grebalice i druge slične zabavne igre. Svakog tjedna ovdje imate više od milijun mogućnosti za klađenje. Najviše uplata u ovoj tvrtki čine klađenje na sportske događaje od 49 %, a slijedi ga Vegas dio s 31 %. Engleska je domovina William Hilla te se u Ujedinjenom kraljevstvu i danas nalazi 90 posto biznisa ove tvrtke, no ona je vremenom doživjela ekspanziju i na sva druga svjetska tržišta. Kompanija ima UK licencu za online kađenje, ali također i licence Italije, Španjolske te od 2012. William Hill US također operira i u saveznim državama Nevada i Delawere u SAD-u. Sjedište online dijela tvrtke nalazi se danas na Gibraltaru. 

Registracija

Svi igrači koji se žele registrirati u William Hill kladionici neće imati nikakvih problem. Sam proces registracije u William Hill sportskoj kladionici je izuzetno lagan i jednostavan. Potrebno je samo par minuta za registraciju.

Prvo je potrebno na početnoj stranici u gornjem desnom kutu započeti proces registracije.

Proces registracije je podijeljen u 3 koraka. U prvom koraku potrebno unijeti svoju osobne podatke. Ispod ”Promotivne Šifre” unesite kod “R20” ukoliko želite bonus dobrodošlice. Klikom na “Kreiraj Moj Račun” završavate process registracije.

Web stranica i mobilna aplikacija

Web stranica koju su napravili dizajneri William Hilla možda neće biti po svačijem ukusu jer ponekad djeluje prenatrpano i prosto ne znate gdje bi prije kliknuli na stranici. Razlog tome je što, kao što smo i ranije rekli, William Hill ima puno proizvoda koje svojim korisnicima žele na jednom mjestu predstaviti. Na svu sreću, sportski dio stranice ima sjajne mogućnosti navigacije te nismo primjetili ništa što odudara od svega onog što nude i druge kladionice ovih dana.

Web stranica od nas dobija svaku preporuku jer djeluje profesionalno i uvjerljivo. Ipak, valja napomenuti da se stranica može pregledavati na 20 svjetskih jezika, a hrvatski nije među njima. Stranica je djelomično prevedena na srpski i slovenski pa ta informacija možda može biti od koristi igračima iz Hrvatske dok čekamo svoju inačicu William Hilla koja bi sasvim sigurno ohrabrila i puno više kladitelja iz naše zemlje da ovdje otvore svoj korisnički račun.

Klađenje uživo i prijenosi uživo

William Hill kladionica ima fantastičnu ponudu kada govorimo o klađenju uživo. To je sasvim očekivano kada je u pitanju kompanija s ovakvom tradicijom i iskustvom. Gotovo sve sportove koje možete naći u dnevnoj ponudi imate u ponudi i za klađenje uživo.  Pored toga na pojedinačne mečeve koji su dostupni za klađenje uživo imaju veoma raznovrsnu ponudu opcija na koje se možete kladiti.

Prilikom ulaska u klađenje uživo igrači imaju označene sportove i utakmice koji se nalaze u ponudi za klađenje uživo. Klikom na samu utakmicu igrači imaju mogućnost vidjeti sve markete i kvote koje se za nju nude. Gotovo svaka utakmica ima detaljnu statistiku tijekom meča a i za veliki broj utakmica postoji i live stream.

Metode plaćanja

U William Hill kladionici igrači imaju mogućnost uplate i isplate putem kreditne i debitne kartice ( VISA, Maestro i Master Card) što je jedna od popularnih metoda u online kladionicama. Za sve igrače iz Hrvatske je možda i najvažnije da imaju mogućnost uplate i isplate putem elektronskih novčanika.

William Hill nudi više opcija putem elektronskog novčanika, to jeste putem Skrill-a, Netellera, PayPala i mnogih drugih. Moguća je također uplata i isplata putem PaysafeCarda.

Promocije i bonusi

Promocije i bonusi

Ukoliko se nalazite u Irskoj imat ćete mnoštvo promocija u William Hill kladionici. Što se tiče igrača koji se nalaze na području Hrvatske i ostatka regiona broj ostalih promocija je jako mali. William Hill jedino za ove igrače nudi neke specijalne promocije kada je riječ o najjačim sportskim događajima I utakmicama. Također treba dodati da William Hill nudi i poker bonus koji će sigurno koristiti ljubitelji ove igre.

Prednosti i mane ove kladionice

Neke od prednosti ove kladionice su:

  • Prihvaćaju igrače iz Hrvatske
  • Korisnička podrška koja je dostupna 24/7
  • Provjereno iskusna i pouzdana kladionica
  • Web stranica laka za korištenje
  • Odlični mnogobrojni live strimovi
  • Velik izbor sportova
  • Maksimalno razvijena poker aplikacija

Sve u svemu ovo su prednosti kod ove kladionice, no najveći nedostatak ove kladionice je taj što njihova stranica nije prevedena na Hrvatski jezik.

Korisnička podrška

William Hill je već toliko dugo na tržištu da prosto znaju sve ono što treba današnjim korisnicima usluga online klađenja te pruža vrhunsku korisničku podršku. Osoblje je izuzetno dobro osposobljeno i uvijek prijateljski raspoloženo. Korisnici mogu birati između tri različite opcije kontakata: live chat, e-mail i besplatni telefonski broj. Live chat je na njemačkom ili engleskom i dostupan je korisnicima od 9:00 sati ujutro do 1:00 sat iza ponoći.

Povijest ove tvrtke, sve moguće licence koje ima i suradnja s gotovo svim svjetskim servisima za novčane transakcije garant su visoke razine ozbiljnosti koje sa sobom nosi i tako veliko ime kao što je William Hill. Ovdje brinu o svojim milijunskim korisnicima pa je podrška dostupna na više jezika i to u najkraćem mogućem roku.

 Willliam Hill spada u red onih najvećih na svijetu, a kada su koeficijenti u pitanju, tu bi mogli biti malo bolji iako se radi o kompaniji za koju slobodno možemo reći da drugi od njih „prepisuju“ tečajeve. Pokrivenost događaja nas posebno impresionira, a ponuda je više nego zadovoljavajuća i po svojoj širini i po svojoj dubini.

Na godišnjoj razini ovdje ćete naći i više od 60 tisuća nogometnih utakmica, a o ostalim sportovima da i ne govorimo.  Riječ je o milijunima različitih koeficijenata. William Hillu bismo zamjerili to što još uvijek ne postoji stranica na hrvatskom jeziku, kao ni korisnička podrška za igrače iz naše zemlje. Nadamo se da će to u budućnosti biti drugačije. U ovom trenutku tek možemo ustvrditi kako se sve više korisnika iz Hrvatske registrira ovdje zbog širine ponude i ozbiljnosti tvrtke.

Naše mišljenje pored malih nedostatka i mnogobrojnih prednosti da je ovo zasigurno s razlogom jedna od najvećih svijetskih kladionica te svakako preporučujemo svakome tko voli sport i klađenje da da šansu ovom Gibraltarskom velikanu.

Leave a Comment