PSK (prva sportska kladionica) pregled

PSK (prva sportska kladionica) pregled

Kroz ovaj članak ćemo vas upoznati kako radi ova kladionica, tko se može kladiti, kako se kladiti, koje sportove nudi, nudi li klađenje uživo i kako uplatiti ili podizati novac iz kladionice. Naravno, prikazat ćemo i sve bonuse koji se mogu dobiti kod ove kladionice. Poslije toga predstavit ćemo izgled i funkcije web stranice, predstavit ćemo i neke bitne informacije te zanimljive stvari, a također i statistiku o njoj. Naravno, također ćemo opisati sigurnost klađenja i korisničku podršku za igrače. Na kraju ćemo ocijeniti ovu kladionicu i usporediti je s ostalim kladionicama na hrvatskome tržištu.

Licenca za poslovanje u RH

PSK je prvi u Hrvatskoj dobio licencu na tržištu, što je od početka privuklo veliki broj igrača. I dalje se klade s ovom kladionicom, potpuno van navike rada i razvoja kladionice. Možemo zaključiti da PSK posluje legalno jer su dužni odgovarati državi za sve moguće sporove. Posjetiti je mogu svi, ali kladiti se mogu jedino Hrvati. Činjenica da PSK ima dozvolu za priređivanje igara na sreću u Republici Hrvatskoj ne smeta igračima koji dolaze iz drugih zemalja da posjećuju web stranicu kladionice. No, samo punoljetni državljani RH se mogu registrirati i aktivirati korisničke račune.

Bonusi i promocije

PSK kladionica predana je kontinuiranom privlačenju novih igrača kroz razne bonuse. Trenutno PSK nudi vrlo popularan bonus dobrodošlice novim igračima na prvi depozit, PSK kladionica Vam nudi :

  • 100% iznosa uplate
  • do 200 kuna

Dakle, ako odlučite postati član PSK kladionice, potrebno je registrirati se i pričekati da stigne e-mail vezano uz bonus dobrodošlice. PSK će vam naplatiti dodatnih 200 kuna tek nakon što primite e-mail, uplatite kaparu od 200 kuna, a zatim kliknete na link u zaprimljenom mailu. Treba napomenuti da ne biste trebali plaćati dok ne dobijete ovu e-poštu, jer nećete moći primiti navedeni bonus u budućnosti. Osim toga, obratite pozornost na redovite e-mailove koje šalju kladionice, jer često nude mnogo promocija za igrače, kao npr. besplatni spinovi, bodovi itd.

Moderna web stranica

Nakon posjete web stranici lako je shvatiti koliko je truda i novca PSK uložio u svoju stranicu. Vrlo je pregledan, brz i jednostavan za korištenje, a obični će korisnici Interneta vrlo brzo moći shvatiti njegove funkcije. Na stranici možete gledati utakmice u live prijenosu te se istovremeno kladiti na njih. Izrada tiketa je vrlo jednostavna, a autorizacija će brzo proći. Vrlo je nezahvalno birati najbolju kladionicu po kvaliteti web stranice, jer je to osobna stvar svakog korisnika, ali svakako PSK je jedna od vodećih na hrvatskom tržištu.

Klađenje na PSK

Možete pronaći više od 30 različitih vrsta oklada, u najpopularnijim ligama ovaj broj prelazi 50 vrsta klađenja, što u potpunosti ilustrira širinu detaljnog opisa. PSK pruža dodatni razvoj za velika natjecanja poput svjetskih prvenstava ili Olimpijskih igara, tako da možete uložiti razne oklade na razne sportove, što uvelike proširuje ponudu. Online klađenje na stranicama za klađenje PSK vrlo je jednostavno. Na lijevoj strani preglednika moguće je vidjeti sve sportove koji su trenutno aktualni, u sredini su ponude odabranih sportova, a na desnoj su listići kreirani automatski klikom na neku od oklada. Izradom tiketa s desne strane možete odabrati iznos oklade i vrstu oklade. Na dnu karte odmah možete vidjeti potencijalne pogodnosti, što je vrlo zgodno. Nakon kreiranja tiketa, možete platiti jednim klikom, a trebate odabrati opciju plaćanja – putem svog računa ili u kladionici. Odabirom prikaza ulaznica, možete vidjeti svoju povijest klađenja i pratiti trenutne tikete. Stranica je uistinu pregledna i jednostavnija za korištenje od većine ostalih stranica.

PSK mobilna aplikacija

PSK mobilna aplikacija

PSK na tržištu također ima i svoju mobilnu aplikaciju koju je moguće preuzeti, pod imenom PSK Mobile. Dostupne je za sve vrste uređaja, bili oni Android ili IOS. Pomoću aplikacije moguće je sve što se može i na web stranici, od mogućnosti klađenja i gledanja uživa pa sve do notifikacija koje su vezane za parove na vašim listićima. Također je ugrađen i softver pod imenom PSK Bet Builder koji olakšava mobilno klađenje tako da na temelju raznih statistika pronalazi par koji vam fali da završite listić koji radite.

Korisnička podrška

Što se tiče podrške korisnicima, PSK je definitivno jedan od najboljih izbora kada naiđete na bilo kakve probleme. Mogućnosti kontaktiranja su mnogobrojne, od live chata u aplikaciji, poziva na njihov broj, slanja maila itd. Na stranici se nalazi live chat, a sve odgovore koji vas zanimaju možete pronaći u roku od nekoliko minuta.

Ostale funkcionalnosti i mogućnosti PSK

Pored svega ovog, pažnju je potrebno dati i ostalim funkcionalnostima PSK stranice i aplikacije, a to su PSK casino te forum gdje se uživo može pričati s ostalim korisnicima kladionice. Za dio kladionice koji se tiče kasina napravljena je posebna aplikacija pod imenom Vegas PSK, u potpunosti je prilagođena za sve mobilne uređaje te je igranje svih igara u njoj vrlo lagano i jednostavno. Vrlo je bitno uključiti obavijesti koje stižu putem maila, zato što PSK vrlo često daje besplate okretaje na različitim igrama, može se dobiti više desetaka besplatnih okretaja, ali je dobiveni iznos potrebno odigrati za onoliko koliko piše u pravilima bonusa.

Uplate i isplate u PSK

Prva sportska kladionica pružit će vam više opcija putem kojih sredstva možete uplatiti na svoj račun. Novac možete uplatiti fizički, u nekoj od mnogih poslovnica kladionice. Za online plaćanje možete koristiti :

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa kartice

, pored toga omogućeno je i plaćanje putem Skrilla i paysafecard vaučera.

PSK – jedna od najboljih hrvatskih kladionica

Sve u svemu,   PSK ima odličnu internet stranicu, mobilne aplikacije, korisničku podršku, prijenose raznih utakmica i još mnogo toga. Upravo zbog toga PSK je jedan od favorita i najviše je korištena kladionica u Hrvatskoj. Naravno na korisnicima je konačan odabir o tome putem koje kladionice će se kladiti, ali PSK je po pitanju ponude, raznih bonusa i benefita u rangu s najjačim kladionicama. Jedina mana koju je potrebno poviše istaknuti je ta što je PSK zatvoren za vanjske korisnike, nažalost ima mnogo korisnika izvan granica Republike Hrvatske koji bi voljeli igrati u PSK no mogućnost registracije nemaju. Nadamo se kako će PSK u budućnosti proširiti svoje granice i izvan Hrvatske te još više povećati broj zadovoljnih korisnika.

Leave a Comment