Betway aplikacija

Betway aplikacija

Betway aplikacija za klađenje više nije samo dodatak ponudi. Danas je to potreba. S povećanjem broja korisnika mobilnih uređaja, sve više ljudi se kladi na mobitelima. U prilog tome ide i trenutna epidemijska situacija. Stoga su mobilne aplikacije nešto što svaka kladionica mora imati. Srećom, Betway ima izvrsnu originalnu aplikaciju dizajniranu posebno za igrače.

Dostupnost u Hrvatskoj

Alternativni linkovi i VPN nisu potrebni za korištenje ove kladionice. Betway je svoja vrata otvorio za hrvatske kladioničare te se u Hrvatskoj može koristiti bez problema.

Betway zasada nema licencu za poslovanje u Hrvatskoj te ima opširan popis zemalja u kojima ne posluje, no Hrvatska nije jedna od njih.

Registracija na stranici

Registracija na Betway desktop stranici je prilično brzo i jednostavna te ste s njom gotovi u samo nekoliko koraka. Koraci za registraciju:

 • Informacije o računu – ovdje spadaju vaše korisničko ime, zaporka te e-mail
 • Osobni podatci – kod ovog koraka potrebno je unijeti vaše ime i prezime, datum rođenja te državu iz koje dolazite
 • Podatci za kontakt – ovdje je potrebno upisati vašu adresu, grad, poštanski broj te regiju iz koje dolazite, nadalje potrebno je dati i vaš broj mobitela. Ovdje ima i jedna zanimljiva opcija gdje možete postaviti limit na dnevni, tjedni i mjesečni depozit. Na kraju je potrebno odabrati jezik na kojem ćete koristiti stranicu te valutu. Ovdje je također moguće i prihvatiti bonus te pročitati uvjete korištenja ako želite.

Kako doći do Betway Android i iOS aplikacije?

Android aplikacija više nije dostupna u Google Play trgovini, no to ne znači da ju ne možete preuzeti. Pratite ove korake i preuzeti ćete aplikaciju u roku minute:

 1. Posjetite glavnu stranicu putem linka betway.com
 2. Na dnu stranice nalazi se link za preuzimanje mobilne aplikacije, kliknite na njega
 3. Ako nije, uključite dopuštenje za instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora
 4. Odaberite da preuzmete aplikaciju
 5. Instalirajte aplikaciju
 6. To bi bilo sve, vaša aplikacija je spremna za korištenje!

Instalacija za iOS uređaje:

 1. Otvorite Apple store
 2. U tražilicu upišite „Betway“
 3. Pronađite aplikaciju te ju odaberite
 4. Kliknite da je instalirate
 5. Kada je instalacija gotova otvorite aplikaciju

Bonusi i promocije

Bonusi i promocije

Betway ima doista solidnu ponudu bonusa. Nažalost, igrači iz Hrvatske ne mogu dobiti bonus dobrodošlice. Šteta, jer će to svakako odvratiti mnoge igrače od ove izvorno sjajne kladionice. Trenutno nude:

Betway Boost – Dodani koeficijenti za određene parove u dnevnim ponudama. Zaradite više klađenjem na ove parove.

Free Bet Club – možete zaraditi 10 eura tjedno, no oni su isključivo za klađenje te se ne mogu isplatiti. Više o uvjetima koje morate ispuniti pročitajte na Betway stranici.

Pretplata – Pretplatite se na vijesti Betwaya i primajte bonuse i personalizirane ponude.

Kao što vidite, Betway bonus ponude čak zaostaju za nekim hrvatskim kladionicama. Nadajmo se da će ovaj problem riješiti što prije.

Načini plaćanja

Uplate

Betway kladionica pruža skoro sve moguće opcije za uplatu. PayPal nas najviše oduševljava, kao jedna od najboljih potvrda sigurnosti ove kladionice. Od drugih, tu su Skrill i Neteller. Od klasičnih opcija, tu su bankovni prijenosi, Visa i Maestro kartice. Možete koristiti i ecoPayz, te EntroPay Card. Metode uplate i isplate ovise od države registracije, a maksimalna uplata i isplata ovise isključivo od metode uplate/isplate koju vi koristite.

Isplate

Također je slično i za isplate. Preporučuje se da koristite istu metodu za uplaćivanje i isplaćivanje. Također, morat ćete proći kroz KYC proces pri isplati novca. Važno je napomenuti da Betway nema naknada za uplatu, kao ni za isplatu novca. Uobičajeno pravilo je da se najmanje čeka na isplatu putem e-novčanika, a najdulje na isplatu na bankovni račun.

Usporedba aplikacije s mobilnom verzijom

Preuzimanje datoteka

Obje aplikacije potrebno je preuzeti na svoj mobilni uređaj i instalirati. Mobilnoj verziji web stranice može se pristupiti izravno putem preglednika. Za aplikaciju je potrebno izvođenje dodatnih koraka jer nije dostupna u Trgovini Google Play.

 • Internet signal

Aplikacija može raditi čak i ako je internetska veza slaba. Pristup ovoj web stranici putem mobilnog preglednika zahtijeva jaču i stabilniju internetsku vezu.

 • Brzina

Čak i ako se veliki broj korisnika kladi u isto vrijeme, aplikacija se neće usporiti. Stranica se značajno usporava, osobito tijekom vikenda ili velikih sportskih događaja.

 • Prijava

Samo se jednom prijavite u aplikaciju i označite okvir kako biste zapamtili svoje podatke za prijavu. Mobilna verzija web-mjesta zahtijevat će vaše podatke o posjeti više puta.

 • Prostor

Preuzimanje i instaliranje aplikacija zauzet će prostor na vašem mobilnom uređaju. Srećom, ne previše. Za pristup mobilnoj verziji web stranice nije potrebna pohrana podataka.

Prijava na Betway aplikaciju i stranicu

Betway mobilna verzija je omiljeni izbor igrača koji ne vole aplikacije. Otvorite vaš preglednik i jednostavno ukucate Betway.com. To će vas odvesti na glavnu stranicu kladionice. Android i iOS korisnici će otvoriti izvornu aplikaciju na svom mobitelu.

Upute za prijavu, korak po korak:

 1. Klik na gumb za prijavu, nalazi se u gornjem desnom kutu te ima oblik lokota
 2. Ovdje postoje dvije opcije, registracija računa ili prijava na već postojeći račun
 3. Klikom na prijavu potrebno je unijeti svoje korisničko ime i zaporku
 4. To je to, prijavili ste se u aplikaciju ili stranicu

U slučaju da ste zaboravili zaporku, kontaktirajte Betway korisničku službu te će vam oni poslati novu putem e-maila.

Korisnička podrška

Nažalost, korisnička podrška ne pruža pomoć na hrvatskome jeziku. Ali ne sumnjamo da možete tečno govoriti engleski. Ako odete u odjeljak FAQ na njihovoj stranici, bit ćete preusmjereni na stranicu s često postavljanim pitanjima i podacima za kontakt. Pregledavanje ove zbunjujuće stranice dat će vam poveznicu na chat uživo. Postoji i telefonski broj za Ujedinjeno Kraljevstvo te možete kontaktirati i njega.

Sve u svemu, korisnička podrška i nije najbolja te definitivno mogu poraditi na pružanju bolje usluge u tome polju.

Sveukupni dojam

Betway kladionica nije toliko loša usprkos lošoj korisničkoj podršci, daleko od toga. Sigurnost, razne opcije plaćanja i isplate te bogate aktivnosti klađenja važni su razlozi za posjet kladionici, a koeficijent je na najboljoj razini u ovoj branši. Osim toga, ne treba vam VPN.

S druge strane, naša korisnička podrška za kladionice ove razine je vrlo loša, a za hrvatske igrače nema popularnih bonusa. Ni trenutne bonus ponude nisu fascinantne.

No s obzirom na sigurnost koju pruža i izvrsnu mobilnu aplikaciju, Betway možemo preporučiti svim ozbiljnim igračima. Bonusi dolaze i odlaze, ali zahvalite se sigurnoj online kladionici koja uvijek može isplatiti vaš dobitak.

Leave a Comment