Bet365 aplikacija

Bet365 aplikacija

Kroz ovaj članak ćemo vas upoznati kako radi ova kladionica, tko se može kladiti, kako se kladiti, koje sportove nudi, nudi li klađenje uživo i kako uplatiti ili podizati novac iz kladionice. Naravno, prikazat ćemo i sve bonuse koji se mogu dobiti kod ove kladionice. Poslije toga predstavit ćemo izgled i funkcije web stranice te aplikacije.

Mobilno klađenje na bet365 moguće je putem Android ili iOS aplikacije ili optimizirane web stranice kompatibilne sa svim modelima, markama i vrstama mobilnih uređaja. Naša recenzija je također detaljan vodič za instalaciju i korištenje, te opisuje sve prednosti i nedostatke bet365 aplikacije.

Kako preuzeti Android aplikaciju?

Čak i ako ste potpuni početnik, korištenje bet365 Android aplikacije je jednostavno za korištenje. Sve što trebate učiniti je posjetiti web stranicu i pronaći prozor koji nudi preuzimanje bet365 APK-a. Ovaj se prozor nalazi na dnu stranice, stoga budite strpljivi tijekom učitavanja, posebno ako je vaša internetska veza nestabilna.

Android verzija kladionice bet365 dostupna je za nove i stare korisnike kladionica. Postojeći korisnici se trebaju prijaviti samo sa svojim korisničkim imenom i lozinkom nakon instalacije, a novi korisnici mogu se registrirati na desktop i mobilnim platformama. Registriranje putem mobilne aplikacije je gotovo u roku od jedne minute.

Kako preuzeti iOS aplikaciju?

Nažalost App store u zemljama regije nema mogućnost skidanja bet365 aplikacije za iOS, stoga korisnici aplikacije se trebaju snalaziti na druge načine kako je preuzeti. Neki portali su napravili poseban Apple ID te objavili njegovo korisničko ime i lozinku na svom forumu tako da se korisnici mogu prijaviti putem njega i preuzeti aplikaciju. Naime taj Apple ID je povezan s nekom drugom zemljom gdje je moguće preuzeti bez365 aplikaciju pa je pomoću njega vrlo lako preuzeti je i u Hrvatskoj.

Naravno prvi korak je da imate svoj bet365 račun, a ako još nemate potrebno ga je otvoriti. Nakon toga potrebno je otvoriti App store i odjaviti se sa svog računa te prijaviti s Apple ID od profila povezanog na neku drugu zemlju. Poslije uspješne prijave potrebno je potražiti bet365 aplikaciju i jednostavno je preuzeti na vaš mobitel. Nakon što je aplikacija instalirana, odjavite se s tog Apple računa i ponovno se prijavite na svoj te najnormalnije koristite vlastiti Apple račun.

Mobilna verzija bet365 stranice

Mobilna verzija bet365 stranice

Bet365 nudi dva oblika mobilne platforme za sve svoje korisnike, na kojima se mogu kladiti jednostavno i brzo 24 sata dnevno. Prvi oblik je mobilna verzija web stranice kojoj se može pristupiti izravno iz internet preglednika po vašem izboru. Platforma ne zahtijeva preuzimanja ili aplikacije, a nudi trenutno klađenje.

Idealan je za kladioce treće životne dobi koji nisu upoznati s aplikacijama, te za one koji ne žele instalirati dodatne programe i aplikacije koje mogu zauzeti puno memorije i usporiti njihov telefon. Najveća prednost ove platforme je što joj možete pristupiti s bilo kojeg mobilnog uređaja! Bet365 aplikacija za Android stvorena je za one koji joj ne žele pristupiti putem internetskih preglednika i tražilica. Sa samo nekoliko dodira prstom na zaslonu, možete otvoriti niz mogućnosti, parova i natjecanja.

Funkcionalnost aplikacije

Tehnologija za pokretanje bet365 aplikacije vrlo je intuitivna i jednostavna za korištenje. Čak i potpuni početnici mogu je koristiti bez poteškoća. U gornjem lijevom kutu pronaći ćete potpuni popis svih dostupnih sportova. Dodatni izbornik na samom dnu zaslona omogućuje izravan pristup različitim kategorijama klađenja i okladama. Tražilice će vam pomoći da pronađete svoje omiljene sportove i igre u tren oka.

Posebno je za pohvaliti to što svaki sport ima zaseban naslov i ilustraciju, a ikone u boji kluba i zemlje/regije olakšavaju navigaciju. Aplikacija za klađenje bet365 omogućuje brza i učinkovita plaćanja i isplate, kao i kontakt sa službom za korisnike.

Prijava u bet365 aplikaciju

Bet365 aplikacija za klađenje zahtijeva jednostavnu prijavu. Nakon što ste završili svoju okladu, svakako preporučamo da se odjavite. Cijeli proces je vrlo brz i ne traje više od nekoliko sekundi. Korisnici Android mobilne aplikacije mogu se prijaviti na klasičan način, lozinkom i korisničkim imenom ili putem otiska prsta. Prijava otiskom prsta može se aktivirati tek nakon što otvorite račun.

Upute za prijavu:

  • Kliknite aplikaciju na zaslonu mobilnog telefona
  • Kliknite gumb za prijavu
  • Unesite korisničko ime
  • Unesite lozinku
  • Uživajte u klađenju!

Bet365 ponuda

Bet365 ima  definitivno najveći broj oklada tjedno u odnosu na sve ostale operatere. Moguće je da ima i više od stotinu oklada na neku od utakmica Lige prvaka ili više od 50 oklada na pojedine utakmice Europske lige. Zastupljeni su apsolutno svi sportovi i sve lige do najnižih amaterskih nogometnih liga, također tu su i neke posebne oklade kao npr. dodjela oscara, financijsko klađenje, utrke konja i pasa, pikado također ima vlastiti sekciju. Bet365 također ima i nešto što gotovo nitko drugi nema, ako hoćete neku okladu koju Bet365 nema, moguće im se javiti putem e-maila ili live chata i zatražiti upravo tu okladu. Podrška će odgovoriti u brzom roku te staviti tu okladu u ponudu!

Jedna od najvećih značajki Bet365 upravo su dodatni hendikepi koji stvarno mnogo znače, Bet365 ih nudi na gotovo svaku utakmicu. Ovo stvara odlične mogućnosti za upravo ono što vi želite, ali i bez ovoga Bet365 bi vjerojatno imala najveći broj oklada od svih ostalih online kladionica. Koeficijenti su izrazito dobri te je bonus na prvu uplatu također omogućen, streaming je odličan. Stvarno sjajna kladionica koja ima veliku ponudu oklada na gotovo svaku utakmicu. Jedina i najveća mana – nema je na hrvatskome jeziku.

Uplate i isplate

Uplatu na Bet365 moguće je ostvariti na stvarno razne načine, evo i popisa:

  • Kreditne kartice (Visa, Visa Debit, Mastercard, Maestro)
  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Poklon kartice

Svim karticama je moguće besplatno uplaćivati i isplaćivati. Minimalna uplata na Bet365 je 5, a maksimalna 40.000€. Isplate na karticu dolaze unutar 2 do 5 radnih dana Transakcije su besplatna, odnosno ako je vaša kartica u eurima, besplatna je. Međutim, ako se radi o kunama, napraviti će se konverzija u potrebnu valutu i bit će naplaćena vrlo mala naknada za to. Sve kartice koje se koriste za online plaćanje mogu se koristiti i za uplatu i podizanje novca na Bet365 računu. Sve što treba je unijeti broj s  kartice i sigurnosni broj na je vaš identitet potvrđen.

Prednosti Bet365

Bet365 je jedna od najboljih i najmodernijih kladionica od svih, radi se o svojevrsnom portalu za klađenje s najširom ponudom, prijenosima, statistikama i najboljim sustavom za klađenje uživo. Tu je također i mobilno klađenje na pametnim telefonima uz pomoć njihove aplikacije. Isplate i uplate su vrlo brze i gotovo nikad nema problema prilikom izvršavanja istih. Korisnici imaju pristup besplatnom live streamingu s više od 50.000 događaja godišnje. To uključuje utakmice nogometa iz skoro svih najpopularnijih natjecanja.