22BET

22BET

22bet kladionica je relativno nova online kladionica koja je osnovana 2018. godine, ali iako su novi na tržištu pokazali su vrlo zavidan razvoj u kratkom vremenskom razdoblju. Osnovani su prvobitno za tržište Rusije, ali svakako su pokazali želju ka proboju kako na europsko, tako i svjetsko tržište. Ono što ih razlikuje od ostalih i po čemu se pokušavaju izdvojiti iz mora drugih online kladionica su visoke kvote, niske margine, odlična aplikacija za mobilno klađenje. Kroz ovaj članak napraviti ćemo recenziju ove kladionice te vam pobliže prikazati zašto su jedna od većih svjetskih kladionica.

 • Registracija
 • Bonusi
 • Metode plaćanja
 • Mobilna aplikacija
 • Tržište i koeficijenti
 • Live klađenje
 • Korisnička služba
 • Zašto izabrati 22BET

Registracija

Registracija za njihov online račun je prilično jednostavna te sve što je potrebno je da se ispune tri uvjeta a to su :

 • Navršena 18. godina starosti
 • Posjedovanje valjane E-pošte
 • Posjedovanje valjanog telefonskog broja

Ukoliko posjedujete sve od gore navedenog i želite na ovoj stranici napraviti račun, za to vam je potrebno svega desetak minuta.

Jedna je od rijetkih kladionica koja nudi klađenje anonimno te su time zasigurno originalni i unikatni.

Bonusi i Promocije

Što se tiče bonusa i promocija ova kladionica je i u tom segmentu jako posebna te po našem mišljenju daje najbolje, navest ćemo glavne bonuse i promocije pa prosudite sami.

Welcome bonus je bonus koji igrač ostvaruje prvom uplatom (do 900Kn) kojom ostvaruje bonus u iznosu od 100% uplaćenoga te za uplatu npr. 500Kn ostvaruje bonus od još 500Kn koji može trošiti na klađenje ili pak kasino igre.

Tu su mnoge druge promocije u vidu Accumulator of the day bonusa, Friday Reload, Bonus losing bets, 100% Bet Insurance i mnogu drugi koje će prepustiti vama dragi čitatelji da ih sami iskušate.

Metode plaćanja

Vjerojatno kladionica s najvećim brojem mogućnosti plaćanja na svijetu, jedini nedostatak je taj što se načini pologa i isplate mogu razlikovati ovisno o vašoj državi prebivališta. Očito su također podržane kripto valute i pomoću Bitcoina možete se kladiti anonimno i bez davanja svojih osobnih podataka.

Naravno, novac možete uplatiti i bankovnim karticama poput Vise i Mastercarda, a tu su i alternativni načini transakcija, uz pomoć Skrilla, NETELLER-a i paysafecarda.

Riječ je o kladionici koja zaista želi dati priliku za igru svakome pa je minimalna uplata na račun samo 7.5 HRK, jedna od najmanjih na tržištu što je dobra prilika iskušati mogućnosti koje su pred vama, bez straha od velikog gubitka novca.

Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija

Klađenje u pokretu postalo je među igračima još popularnije od sjedenja doma uz upaljeni laptop, a toga su čini se svjesni u 22bet kladionici, jer su im funkcionalnost i dizajn mobilnog sučelja korak ispred onog što ćete dobiti na desktopu.

Utakmice izgledaju preglednije, navigacija je bolje riješena i već na naslovnici ćete naći jasno izlistane dvoboje uživo, kao i one koji uskoro počinju. Posebno dobro izgleda klađenje uživo uz efektno smanjivanje i povećanje koeficijenata, praćeno zelenim i crvenim treperenjem.

Naravno, 22bet nudi i aplikacije koje su također vrlo dobro posložene. Onu za Android možete skinuti na samoj stranici priređivača igara na sreću, a za iOS u App Storeu.

Ipak, postoji jedna zamjerka na funkcionalnost 22beta, jer stranica koja je nakrcana ponuđenim opcijama za klađenje nije jedna od najbržih i svakako bi na tome trebalo poraditi u budućnosti.

Tržište i koeficijenti

22BET nudi širok spektar sportova i tržišta na koja se možete kladiti. Očito je da je nogomet kralj i prima više od 88% svih sklopljenih oklada, međutim 22BET u nekim zemljama, primjerice u Hrvatskoj, posebnu pozornost posvećuje nogometu, najpopularnijem sportu među hrvatskim kladiteljima koji u ovoj naciji prima preko 80% svih ulozi.

Što je najbolje, na raspolaganju imate i “cash out” opciju pa ne morate strepiti za svoj listić do posljednjeg sučevog zvižduka, a kad znamo da je minimalni ulog samo 1.5 HRK, onda je jasno da je riječ o priređivaču igara na sreću koji želi privući i skromne i ambiciozne kladitelje.

Iako naglasak stavlja na popularne sportove kao što su nogomet i hokej na ledu, u ponudi 22bet kladionice naći ćete i zanimljive oklade na egzotične sportove poput floorballa, utrka hrtova ili snookera.

Ljubitelji motosporta bit će zadovoljni kad vide da osim Formule 1 i MotoGP-a novac mogu uložiti i na druge ugledne serije, uključujući WRC, američki NASCAR pa čak i australski Supercars. Uvijek je u ponudi i stotinjak esport dvoboja, ponajviše CS:GO, Dota i League of Legends.

Sve u svemu, na raspolaganju imate tridesetak različitih sportova, među kojima su i svi oni na koje se hrvatski igrači obožavaju kladiti, ali tu su i neke sasvim neobične oklade. Pa tako dobar poznavatelj politike može pokušati zaraditi klađenjem na izbore u Francuskoj, Njemačkoj ili SAD-u, ali i na ishod referenduma o marihuani na Novom Zelandu.

Live klađenje

Broj marketa, sportova i igara kod klađenja uživo je većinom isti kao kod prematch klađenja. Marža za klađenje je neznantno veća no kod klađenja prije početka utakmice.

Prilikom ulaska u klađenje uživo igrači imaju označene sportove i utakmice koji se nalaze u ponudi za klađenje uživo. Klikom na samu utakmicu igrači imaju mogućnost vidjeti sve markete i kvote koje se za nju nude. Gotovo svaka utakmica ima detaljnu statistiku tijekom meča a i za veliki broj utakmica postoji i live stream.

Korisnička služba

22BET pruža različite adrese e-pošte ovisno o jeziku. Engleska služba za pomoć obično odgovori u roku od 4 sata, dok za ostale jezike varira od 8 do 24 sata.

Uz email i kontakt obrazac, svakako je najbolja opcija chat koji radi 24 sata dnevno. Na odgovor ćete katkad morati malo pričekati, ali stići će u razumnom roku, a to je najvažnije.

Zašto izabrati 22BET

Nema sumnje, 22bet kladionica ugodno je osvježenje na europskom tržištu, sa svojim izdašnim bonusom dobrodošlice, bezbroj različitih ponuđenih oklada, kao i dobrim kvotama na popularnim utakmicama.

22bet kladionica za igrače u Hrvatskoj nudi mnogo fenomenalnih bonusa i promocija i to treba definitivno iskoristiti.

Naša iskrena 22bet recenzija i ocjena su vam sigurno predstavile sve prednosti i nedostatke ove kladionice. Ukoliko ste pažljivo čitali možete zaključiti da je 22bet kladionica dobar izbor i ako nju odaberete nećete pogriješiti.

Leave a Comment